Principiile si valorile care ne definesc sunt :

Încredere Online™ este o entitate independentă non-guvernamentală, care se identifică ca fiind un mecanism de promovare și susținere a companiilor care au la bază îndeplinirea cerințelor atât legale cât și etice privind bunele practici ale internetului.
Suntem o echipă tanără, plină de entuziasm și pasiune pentru ceea ce facem, formată din oameni responsabili și profesioniști.
Valorile în care credem şi care constituie fundamentul companiei Media Trust Business Online sunt: încrederea, transparenţa şi siguranţa clientului în mediul online.
Scopul nostru este de a crea o relaţie de încredere între client şi furnizor, benefică ambelor părţi.

Oferim servicii profesionale de consultanţă care se concretizează în asistenţă specializată, sfaturi, soluţii şi ajutor personalizat pentru rezolvarea problemelor şi îmbunătăţirea calităţii paginilor web prin care doriţi să vă promovaţi afacerea.
Probabil vă întrebaţi de ce aveţi nevoie de serviciile noastre, şi cum vă puteţi da seama dacă ceea ce oferim noi are în mod real valoare pentru compania dumneavoastră. Iată câteva argumente datorită cărora noi credem că suntem cei mai potriviţi pentru a vă ajuta să câștigați încrederea clienților în mediul online:

  • Vă oferim posibilitatea unei poziţionări optime în mediul online;
  • Combinaţia între serviciile SEO şi cele de consultanţă şi informare;
  • Garantăm calitatea şi eficienţa soluţiilor propuse de noi;

Companiile/Firmele care deţin marca înregistrată ÎNCREDERE ONLINE™ şi o utilizează pe paginile web pentru a demonstra angajamentul lor faţă de bunele practici ale Internetului, au fost evaluate de către noi în baza unei analize aprofundate.

Pe de altă parte, paginile web care deţin certificatul Încredere Online se supun sistemului nostru de reclamaţii – un sistem care ne permite să încercăm soluţionarea pe cale amiabilă a problemelor şi neplăcerilor apărute între consumatori şi companie, fără nici un cost pentru clienţii dumneavoastră şi cu un mare aport pentru companie. Vă putem ajuta să găsiţi o soluţie extrajudiciară. Este mai simplu, mai rapid şi mai ieftin decât dacă v-aţi adresa instanţelor de judecată.

Echipa noastra

Calitate. Seriozitate. Responsabilitate

Companiile care nu îndeplinesc aceste criterii nu vor putea beneficia de certificatul ÎNCREDERE ONLINE. Sunt calităţi sinonime cu Media Trust Business Online şi nu dorim să ne asociem cu astfel de companii care pot păta imaginea noastră sau imaginea companiilor care au obţinut deja certificatul ÎNCREDERE ONLINE.

Pasiunea

Suntem pasionaţi de comerţul online şi dorim să ridicăm afacerile clienţilor noştri la standarde de excelenţă.

Siguranţă

Scopul nostru este de a îmbunătăţi comerţul online, de a construi o reţea proprie de marketing – o zonă sigură şi benefică atât consumatorilor, cât şi comercianţilor.

Integritate

Suntem convinşi că încrederea clientului nu poate fi obţinută fără sinceritate, transparenţă şi respect.

Orientare Către Client

Fiecare client Media Trust Business Online beneficiază de atenţie maximă şi de strategii personalizate, adaptate nevoilor concrete pe care acesta le are.

Profesionalism

Suntem preocupaţi doar de ceea ce aveţi realmente nevoie şi încercăm să vă oferim soluţia optimă pentru dumneavoastră, nu cea facilă pentru noi.
Suntem conştienţi că fiecare client este unic şi trebuie tratat personalizat, astfel că nu vom oferi produse standardizate.
Garantăm confidenţialitatea informaţiilor la care clientul ne permite accesul în perioada colaborării şi vă asigurăm că strategia folosită pentru dumneavoastră nu va fi cunoscută de concurenţă.
Acolo unde experienţa noastră nu este suficientă, apelăm la sfaturile experţilor şi aprecierile persoanelor autorizate. Fiindcă este important pentru noi să oferim soluţii personalizate bazate pe informaţii corecte, avem la dispoziţie o reţea de relaţii cu diferiţi colaboratori profesionişti din mediul online.