Certificat RX872141
TOPGENTI.RO SRL
Este membru al asociatiei noastre obtinand certificatul Incredere Online in urma unei stricte analize a companiei si a siteului. In momentul acordarii certificatului, TOPGENTI.RO SRL indeplinea toate conditiile si cerintele necesare pentru a putea beneficia de certificarea noastra privind bunele practici ale internetului.
27/6/2017 - 27/6/2018
Valabilitate
TOPGENTI.RO SRL
Semnatura
Distribuie

 Adona.ro este un site care reuneste cele mai trendy modele de genti si accesorii, disponibile la preturi accesibile oricaruia dintre noi.

Calitatea si designul fac produsele Adona sa fie diferite fata de altele de pe piata de vanzari online. Si nu ne referim la altceva decat la atentia pe care noi o acordam calitatii materialelor si detaliilor (fermoare, capse, cusaturi, accesorii), astfel incat fiecare lucru pe care il comanzi de pe www.adona.ro sa fie cat mai durabil. Furnizorii nostri sunt in exclusivitate din Europa (Marea Britanie, Polonia si Italia). Materialele fiecarui produs sunt detaliat specificate in pagina dedicate si variaza intre piele naturala, piele ecologica si textile.

Feedback-ul majoritatii clientilor nostri (peste 46.500 de femei si barbati pasionati de moda) este de fiecare data un argument in alegerea noilor colectii.

Te asteptam pe site-ul Adona.ro cu o diversitate de genti, portofele si accesorii dama, portofele, serviete, genti de umar si curele pentru barbati. 

Garanția returnării produsului achiziționat

Magazinul https://www.adona.ro vă pune la dispoziție 30 zile pentru returnarea produselor achiziționate și pentru solicitarea rambursării totale a sumei plătite ! mai multe informatii

Prezenţa mãrcii Încredere Online™ pe pagina web a companiei TOPGENTI.RO SRL aratã consumatorilor de produse sau servicii cã sunt în faţa unei companii serioase şi responsabile, adaptatã la reglementãrile informaţiilor digitale, care respectã un cod etic de conduitã, interesele şi drepturile consumatorilor în orice moment.

Ce reprezintă certificatul Încredere Online™?

De asemenea, certificarea cu marca înregistrată Încredere Online™ atestă faptul că în cadrul companiei TOPGENTI.RO SRL există un departament specializat în vederea soluţionării tuturor sesizărilor şi reclamaţiilor venite din partea clienţilor, ceea ce oferă un plus de încredere şi siguranţă în rândul consumatorilor în serviciile şi produsele oferite de TOPGENTI.RO SRL

Spuneti opinia! Adauga o recenzie pentru TOPGENTI.RO SRL.
TOPGENTI.RO SRL
0.0 5
-0 recenzii
  • Denumirea companiei: TOPGENTI.RO SRL
  • Website: https://www.adona.ro
  • Email: [email protected]
  • Telefon: 0727 239 399
  • Sediu Social: Strada Sirenelor nr. 10-12
  • CUI: RO32974270
  • Numar registru: J40/3679/2014
  • Data certificarii: 2017-06-27T10:31:40.751Z
  • <p>&nbsp;<strong>Adona.ro</strong> este un site care reuneste cele mai trendy modele de genti si accesorii, disponibile la preturi accesibile oricaruia dintre noi.</p> <p>Calitatea si designul fac produsele Adona sa fie diferite fata de altele de pe piata de vanzari online. Si nu ne referim la altceva decat la atentia pe care noi o acordam calitatii materialelor si detaliilor (fermoare, capse, cusaturi, accesorii), astfel incat fiecare lucru pe care il comanzi de pe <a rel="nofollow nofollow" href="http://www.adona.ro/">www.adona.ro</a> sa fie cat mai durabil. Furnizorii nostri sunt in exclusivitate din Europa (Marea Britanie, Polonia si Italia). Materialele fiecarui produs sunt detaliat specificate in pagina dedicate si variaza intre piele naturala, piele ecologica si textile.</p> <p>Feedback-ul majoritatii clientilor nostri (peste 46.500 de femei si barbati pasionati de moda) este de fiecare data un argument in alegerea noilor colectii.</p> <p>Te asteptam pe site-ul Adona.ro cu o diversitate de genti, portofele si accesorii dama, portofele, serviete, genti de umar si curele pentru barbati.&nbsp;</p>
Persoană responsabilă în cadrul companiei de soluţionare amiabilă a reclamaţiilor
Mircea Chenic

Despre Noi

Media Trust Business Online se asigură, prin metode bine stabilite, că relația client-furnizor este definită de încredere, prin asumarea angajamentului de a verifica îndeplinirea bunelor practici ale internetului și de a susține îmbunătățirea lor. De altfel, contribuie activ la soluționarea reclamațiilor adresate colaboratorilor noștri. Comunicarea este punctul nostru forte, completat de încredere, siguranță și transparență.... Citeşte tot

© 2017 IncredereOnline™ Toate drepturile rezervate!