Solicită Certificat

Pentru a putea solicita certificatul Încredere Online trebuie să parcurgeți următorii pași :

1 Creează un cont

Selectați căsuța ”Creează un cont” aflată în partea de sus-dreapta a paginii incredereonline.ro. Aveți nevoie de o adresă de email validă, pe care n-ați mai folosit-o în vederea creeării altui cont pe site-ul nostru. Imediat după trimiterea formularului veți primi un email de activare a contului dvs. care conține un link direct de activare. Accesați ”Activare Cont” din emailul primit. O să fiți redirectat către pagina noastră, unde va trebui să vă introduceți datele de logare alese (adresă de email și parolă) .

2. Solicită Certificat

Pentru a solicita certificatul vă rugăm să completați formularul de înscriere, după care alegeți butonul ”Solicită Certificat”. Echipa noastră va analiza cererea dumneavostră în vederea validării certificatului !

Pentru obţinerea certificatului ÎNCREDERE ONLINE, vă rugăm completaţi formularul alăturat !

Taxa anuală percepută pentru serviciile Media Trust Business Online este de 920 lei TVA inclus, care include urmatoarele:

  • Analiza SEO a site-ului companiei dumneavoastră;
  • Promovarea companiei atât pe site-ul nostru cât și în rețelele de socializare ( Google+, Facebook, etc. );
  • Soluționarea pe cale amiabilă a unui număr de 5 reclamații anuale;
  • Eliberarea certificatului constatator;
  • Dreptul de folosință pe site-ul dumneavoastră marca înregistrată ” Încredere Online™ „.

Odată cu solicitarea certificatului vom elabora şi o analiză SEO a siteului, prin care putem identifica, analiza şi remedia eventualele probleme pe care siteul companiei dumneavoastră le are.
Echipa noastră de specialişti oferă consultanţă, obținâd mereu soluţia potrivită pentru remedierea oricărei probleme şi o promovare cât mai eficientă!

Despre Noi

Media Trust Business Online se asigură, prin metode bine stabilite, că relația client-furnizor este definită de încredere, prin asumarea angajamentului de a verifica îndeplinirea bunelor practici ale internetului și de a susține îmbunătățirea lor. De altfel, contribuie activ la soluționarea reclamațiilor adresate colaboratorilor noștri. Comunicarea este punctul nostru forte, completat de încredere, siguranță și transparență.... Citeşte tot

© 2017 IncredereOnline™ Toate drepturile rezervate!